Suomen mestari ja pronssia Euroopan mestaruuskilpailuissa – Team Freedom on huippuvireessä

Team Freedom Racingilla on takanaan menestyksekäs kausi. Kesä huipentui elokuun ensimmäisellä viikolla Suomen mestaruuteen Turussa, jossa Team Freedom Racing oli selkeä ykkönen. Viikkoa myöhemmin tiimi toi voiton kotiin myös Viron mestaruuskilpailuista Pärnusta. Kaksi voittoa taskussaan jatkoi tiimi matkaansa ORC-offshore racingin EM-regattaan, jossa he sijoittuivat kovan taistelun jälkeen hienosti kolmannelle sijalle. Kausi päättyi parhaalla mahdollisella tavalla, kun tiimi sijoittui omassa luokassaan ensimmäiseksi kotimaan rankinglistalla.

Vuoden aikana ansaittu menestys on määrätietoisen ja kurinalaisen harjoittelun tulosta valmentaja Matt Hodgsonin johdolla. ”Systemaattinen harjoittelu, voimakas joukkuehenki ja perusteellinen valmistautuminen ovat avain menestykseen. Samat periaatteet koskevat niin purjehdusjoukkuetta kuin menestyksekästä yksityisyritystäkin, sanoo Martin Estlander, Team Freedomin Racingin Xini-veneen kapteeni.

Team Freedom Racingiin kuuluvat Martin Estlander, Jan Österman, Mats Lindgren, Pyry Itkonen, Matias Autio, Axel Nyman, Reijo Pentikäinen, Tomas Forsskåhl, Fredrik Zitting ja Staffan Lindberg. Onnittelemme tiimiä ja toivotamme heille menestystä myös ensi kaudelle!

pn15052479

Team Freedom Racing johdossa.

pn15052493

Koko tiimi työskentelee.

pn15053393

EM-pronssit kaulassa on helppo hymyillä!