FI | SWE | DE | EN | USA

TUOTTOA JA TURVAA vuodesta 1991

ESTLANDER & PARTNERS DYNAMIC

Erikoissijoitusrahasto Estlander & Partners Dynamic on varainhoitorahasto, jonka tarkoituksena on tarjota sijoittajille kokonaisvaltainen varainhoito rahastomuodossa. Se sopii sijoittajalle, joka haluaa hyötyä globaaleista osake- ja korkomarkkinoista.

Tutustu rahastoon

ESTLANDER & PARTNERS FREEDOM

Erikoissijoitusrahasto Estlander & Partners Freedom sopii sinulle, kun haluat parantaa sijoitussalkkusi tuottoa, pienentää perinteisen arvo­paperisalkun kokonaisriskiä ja hajauttaa osan varallisuudestasi vaihtoehtoisiin sijoituksiin sekä arvostat suomalaista osaamista.

Tutustu rahastoon

ESTLANDER & PARTNERS PRESTO

Erikoissijoitusrahasto Estlander & Partners Presto sopii sinulle, kun haluat parantaa sijoitussalkkusi tuottoa myös epävarmoina aikoina. Haluat hajauttaa sijoituksiasi ja pienentää salkkusi kokonaisriskiä. Arvostat suomalaista osaamista.

Tutustu rahastoon

ESTLANDER & PARTNERS COMMODITY

Erikoissijoitusrahasto Estlander & Partners Commodity sopii sinulle, kun haluat sijoittaa varat hyödykkeisiin. Halaut hajautetun hyödykesijoituksen ja mahdollisuuden hyötyä niin nousevista kuin laskevista hyödykkeiden hinnoista.

Tutustu rahastoon

Estlander & Partners

Estlander & Partners Oy  on vakavarainen suomalainen varainhoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen pääsyn globaaleille sijoitusmarkkinoille. Olemme hoitaneet asiakkaidemme varoja jo yli 25 vuoden ajan ja strategioillamme on yhtä pitkä tuottohistoria.

Asiakasryhmämme koostuvat pääosin pankeista ja institutionaalisista sijoittajista. Myös yksityissijoittajilla ja yrittäjillä  on mahdollisuus hyötyä palveluistamme.

Lue lisää yrityksestämme