Estlander & Partners

Estlander & Partners Oy  on vakavarainen suomalainen varainhoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen pääsyn globaaleille sijoitusmarkkinoille.Olemme hoitaneet asiakkaittemme varoja jo yli 25 vuoden ajan ja strategioillamme on yhtä pitkä tuottohistoria. Asiakasryhmämme koostuvat pääosin pankeista ja institutionaalisista sijoittajista. Myös yksityissijoittajilla ja yrittäjillä  on mahdollisuus hyötyä palveluistamme.

Mikä tekee Estlander & Partnersista ainutlaatuisen?

Sijoitusstrategiamme perustuvat systemaattisuuteen hyvin hajautetun sijoitussalkun kautta. Sijoituskohteina ovat maailmanlaajuisesti neljä omaisuusluokkaa, eli korot, osakkeet, valuutat ja hyödykkeet. Tarjoamme sijoittajalle mahdollisuuden saada korkeamman tuotto-odotuksen alhaisemmalla riskillä, kun Estlander & Partnersin sijoitusstrategiat tai niitä käyttävät rahastot ovat osana varainhoitoa.

Tietoa Estlander & Partners Oy:stä

Estlander & Partners Oy on vuoteen 1991 asti juuret omaava suomalainen varainhoitoyritys, jonka tavoitteena on tarjota tuotto-riskisuhteeltaan kaikkein parhaimpia sijoitusratkaisuja asiakkailleen.

Estlander & Partners Oy:llä on toimipisteet Helsingissä, Vaasassa ja Münchenissä. Varoja hoitaa kahdeksan hengen salkunhoitajatiimi, jolla on vankka kokemus alalta ja vahva akateeminen tausta. Joukossa on taloustieteen, matematiikan sekä tekniikan tohtoreita. Yrityskulttuurissamme jatkuva tuotekehitys sekä tehokas riskienhallinta ovat avainasemassa.

Toimintaa valvoo Suomessa Finanssivalvonta ja lisäksi olemme Yhdysvalloissa NFA:n (National Futures Association) jäsen.​