Erikoissijoitusrahasto Estlander & Partners Freedom

Estlander & Partners Freedom on erikoisijoitusrahasto, joka sijoittaa varat neljään omaisuusluokkaan hajautetusti. Freedom sopii sijoittajalle, joka haluaa laajan hajautuksen ja mahdollisuuden hyötyä sekä nousevista että laskevista markkinoista.

TUTUSTU VARAINHOITOMME HISTORIALLISEEN TUOTTOON TÄSTÄ

Erikoissijoitusrahasto Estlander & Partners Freedom sopii sinulle, kun haluat parantaa sijoitussalkkusi tuottoa, pienentää perinteisen arvo­paperisalkun kokonaisriskiä ja hajauttaa osan varallisuudestasi vaihtoehtoisiin sijoituksiin sekä arvostat suomalaista osaamista.

  • Freedom-rahasto käyttää hajautettua sijoitusstrategiaa, jonka kaupankäyntimallit hyödyntävät sekä erittäin lyhyitä että pitkiä hintatrendejä. Rahaston käyttämä sijoitusstrategia yhdistää Estlander & Partners Oy:n kaksi avainstrategiaa Alpha Trendin ja Global XL:n, joilla molemmilla on 25 vuoden tuottohistoria.
  • Rahasto-osuuksia voi merkitä ja lunastaa jokaisena pankkipäivänä.
  • Rahaston toiminta on alkanut 12.7.2010.
  • Rahastoyhtiönä toimii GRIT Rahastoyhtiö Oy ja rahaston salkunhoitajana Estlander & Partners Oy.​

Tarkempia tietoja rahastosta, sijoitusstrategiasta ja riskiprofiilista ilmenee rahastoesitteestä. Rahastoesite, avaintietoesite ja rahaston säännöt löytyvät sivupalkin Merkintä ja lunastus -otsikon alta.

 

Rahaston arvo

Rahaston arvo (arvio)

Julkaisemme arvion rahaston arvosta seuraavana päivänä klo 14.00 jälkeen.

Tuottohistoria

'